Få en enkel hosted mødetelefon tilpasset jeres virksomhed

Med en kundetilpasset mødetelefon fra mobilmødet, kan I holde telefonmøder nemt og billigt uden bøvl. Da vi opretter, hoster og servicerer jeres løsning, kan I straks komme i gang helt uden oprettelsesomkostninger eller implementeringsprojekt.

En hosted cloud-løsning til telefonmøder giver jer en række fordele:

• Eget indkaldsnummer på fastnet-nummer uden overtaksering.

• Egen velkomsthilsen, som markedsfører jeres virksomhed internt og eksternt, når I holder telefonmøder

• Adgang til gratis lokale konferencenumre for udenlandske deltagere i over 50 lande og mulighed for udvidelse af løsningen med specifikke lande i op til 110 lande

• Optagelse af møder

• Forbrugsrapporter tilpasset jeres behov. Faktura kan f.eks. opdeles på forretningsenheder eller omkostningscentre.

• Navngiven Account Manager og hjælpsom kundeservice guider i alle faser og håndterer opsætning og drift. I kan komme i gang med det samme helt uden implementeringsprojekt

• Materialer og værktøjer til udrulning i jeres organisation

Mødetelefon med automatisk rabat

Prisen starter på kr 0,99 pr. minut og falder jo mere I bruger jeres mødetelefon. Der er INGEN opstartsomkostning og abonnementet er GRATIS og UDEN BINDING. I betaler kun efter forbrug og får AUTOMATISK MÆNGDERABAT. Holder I internationale telefonmøder kan I få en GLOBAL ENHEDSPRIS med lokale indkaldsnumre i relevante lande. Fleksibel prissætning: Automatisk rabat efter forbrug I betaler efter forbrug og minutprisen baseres på månedens forbrug i minutter efter følgende trin:

Interval start Interval slut Minutpris
0 10.000 0,99
10.000 25.000 0,89
25.000 50.000 0,79
50.000 100.000 0,69
100.000+ 0,59

Mødetelefon på dedikeret fastnetnummer

Med en kundetilpasset løsning fra Mobilmødet holder I alle jeres telefonmøder på almindeligt fastnet nummer i Danmark og i udlandet med lokale fastnet-numre der efter behov – i op til 110 lande.

Bestil en testopsætning af jeres egen mødetelefon med dedikeret nummer

Kontakt os på telefon 78 78 77 78 for en samtale om jeres behov. Eller skriv til os på info@mobilmodet.dk – så ringer vi dig op. Vi sætter gerne en testløsning op uden beregning. Priser er i DKK ekskl. moms.

Kontakt os

13 + 14 =